Hodil by se mi jediný devizový účet pro všechny měny

Vedení jediného účtu až v 27 měnách zdarma. Europlatby pouze za 2 Kč.

Situace, kterou potřebuji vyřešit

 



Zabýváme se importem a prodejem sportovního autopříslušenství a doplňků pro tuning. Dovážíme z celého světa od USA až po Japonsko. Proto potřebujeme mít různé měny pod jednou střechou a k tomu nám multiměnový účet u Citfin zcela vyhovuje. Takový komfort mi žádná banka nedokázala poskytnout.

Luděk Roubal
jednatel, Escape6 s.r.o.

Petr Čížek | BÖLLHOFF, s.r.o.

Zpočátku jsme prováděli zahraniční platby a nakupovali cizí měnu výhradně u bank. Časem jsme však přestali být spokojení s výší bankovních poplatků. Měli jsme pocit, že vyhazujeme peníze oknem. Pak jsme objevili multiměnový účet EASY od Citfin a vydali se novou cestou. Výsledkem byly úspory, kterými jsme byli velmi mile překvapeni.

Petr Čížek
jednatel, BÖLLHOFF, s.r.o.

Co pro vás a za vás můžeme vyřešit

Multiměnový účet EASY

Potřebujete ke svému podnikání zahraniční multiměnový účet?

Pak může být devizový účet, vedený až ve 27 měnách vč. kurz euro, kurz dolar, kurz libra atd. tím, co vám významně zjednoduší a zlevní vaše finanční operace.

Zahraniční platby

Hradíte do zahraničí? Nebo přijímáte devizy v cizí měně?
Zahraniční platební styk provádíme rychle, levně a bezpečně. Umíme i exotické destinace.

Naše devizová kalkulačka vám umožní jednoduše spočítat kurzy pro nákup a prodej cizí měny. Směna deviz je doménou našich dealerů. S kurzy měn budete mít vždy přehled o vývoji měn.

Směna deviz online

Obchodujte kurzy devizového trhu bez nutnosti telefonického kontaktu. Jednoduše si zřiďte v našem internetovém bankovnictví možnost směny online a můžete začít. Využívejte kurzy měn online rychle a pohodlně a obchodujte kurz euro online. Zjistěte, co znamená deviza, foreign exchange devizy, aktuální kurz dolaru, aktuální kurz libry a další.

Volejte zdarma, pište kdykoliv

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny od 8.00 do 17.30 hod.